Translate

Πέμπτη 28 Απριλίου 2016

ΠΑΣΧΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ vol.1

Πόσο τυχερός μπορεί να αισθάνεται κάποιος όταν έχει εξοχικό σε χωριό. Να μπορεί να ξεφεύγει λίγο από τη βαβούρα της πόλης και να βρίσκεται δίπλα στη φύση. Να μπορεί να αναπνέει καθαρό αέρα και τα βράδια να μπορεί να βλέπει τον ουρανό γεμάτο με αστέρια. Κάτι που στην πόλη δεν είναι εύκολο να συμβεί λόγω του ότι η ατμόσφαιρα δεν είναι και τόσο καθαρή.  Έτσι λοιπόν κι εγώ είπα να ξεφύγω για λίγο από την πόλη και να γιορτάσω το Πάσχα στο χωριό μου που τόσο πολύ αγαπάω. Η πρώτη εικόνα που αντίκρισα μπαίνοντας στο κτήμα όπου έχουμε το εξοχικό μας ήταν απίστευτη. Παντού γεμάτος ο τόπος με τριαντάφυλλα και εκατόφυλλα όλων των χρωμάτων που μύριζαν απίστευτα. 




















Λίγο πιο πέρα, στην είσοδο του σπιτιού μας περίμενε ο πιστός μας φίλος, ο Μεσσι.  Το τι χαρές έκανε μόλις μας είδε δεν μπορώ να σας περιγράψω. Δικαίως λένε πως είναι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου. Φίλος που αγαπάει ανιδιοτελώς και είναι πάντα εκεί για σένα.


Μα δεν είναι πανέμορφος ;;;
Για την ώρα θα πρέπει να σας αφήσω, να συλλέξω περισσότερο υλικό και θα επανέλθω με νέα ανάρτηση.  Μέχρι την επόμενη φορά να περνάτε καλά και εμείς θα τα πούμε πολύ σύντομα!!! 




2 σχόλια:

Thank you for stopping by. Enjoy your day and night! :)