Translate

Κυριακή 22 Μαΐου 2016

ΜΥΚΟΝΟΣ ΙΔΑΝΙΚΗ ΓΙΑ ΞΕΦΑΝΤΩΜΑ!

ΜΥΚΟΝΟΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ

ΧΩΡΑ ΜΥΚΟΝΟΥ
Πρόκειται για ένα νησί που δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Η Ελληνική μυθολογία λέει ότι η Μύκονος δημιουργήθηκε από τα απολιθωμένα σώματα των γιγάντων που σκότωσε ο Ηρακλής, και πήρε το όνομά της από το μυθικό ήρωα Μίκονο.


Είναι ένα νησί κοσμοπολίτικο, γοητευτικό και γραφικό.  Είναι το στέκι επωνύμων και ανωνύμων εδώ και πάρα πολλά χρόνια.  Είναι γνωστή για τους ανεμόμυλούς της, την νυχτερινή ζωή της και φυσικά τον Πέτρο τον Πελεκάνο, ο οποίος μέχρι πρίν λίγα χρόνια στεκόταν στο λιμάνι και καλωσόριζε τους τουρίστες.  Δυστυχώς όμως δεν υπάρχει πιά!  
ΜΥΚΟΝΟΣ
ΑΝΕΜΟΜΥΛΟΙ
ΜΥΚΟΝΟΣ
Περπατώντας στη Χώρα, συναντάς κατάλευκα σπιτάκια, χτισμένα πάνω σε πλακόστρωτα στενά δρομάκια, μπαρ, εστιατόρια γκουρμέ ή απλά γραφικά ταβερνάκια.  Στο λιμάνι φιλοξενούνται πολυτελή γιωτ και μικρά αλιευτικά και όλη αυτή η εικόνα μοιάζει με πίνακας ζωγραφικής.   
Οι πιο γνωστές παραλίες της Μυκόνου είναι η Ψαρού, η Ελιά, το Παραντάις, ο Πλατύς Γιαλός, η Παράγκα, ο Άγιος Στέφανος, ο Καλαφάτης, ο Ορνός και ο Πάνορμος.  Εκεί μπορείτε να απολαύσετε το μπάνιο σας, το κοκτέιλ σας, να κάνετε την ηλιοθεραπεία σας και διάφορα water sports! Μην ξαφνιαστείτε αν εκεί που κάνετε την ηλιοθεραπεία σας ήρεμα κι ωραία ξαφνικά κοιτάξετε δίπλα σας και δείτε κάποιον Χολιγουντιανό σταρ, γιατί αυτό είναι ένα σύνηθες φαινόμενο, μιας και το Χόλιγουντ αγαπάει Μύκονο!!!  
ΨΑΡΟΥ 





ΕΛΙΑ
ΠΑΡΑΝΤΑΪΣ
ΠΛΑΤΥΣ ΓΙΑΛΟΣ
ΠΑΡΑΓΚΑ
ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ
ΚΑΛΑΦΑΤΗΣ
ΟΡΝΟΣ
ΠΑΝΟΡΜΟΣ
Η παραλία Super Paradise θεωρείται μια από τις 13 καλύτερες παραλίες γυμνιστών παγκοσμίως, χωρίς αυτό να σημαίνει πως είναι αποκλειστικά για γυμνιστές.  Πάντως ο γυμνισμός εκεί επιτρέπεται και τα πάρτυ και ο χορός δεν σταματούν ποτέ!!!
SUPER PARADISE
SUPER PARADISE PARTY TIME
Οι Μυκονιάτες είναι φιλόξενοι, χαμογελαστοί και ευγενικοί άνθρωποι.  Άλλωστε έχουν πια συνηθίσει την κοσμοσυρροή ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες.
 
Στενά ασβεστωμένα σοκάκια, λουλούδια και ολόλευκα σπίτια με μπλέ πόρτες και παράθυρα είναι η αρχιτεκτονική του νησιού.

Αλήθεια εσείς έχετε επισκεφθεί ποτέ τη Μύκονο;;; 

 

Αν όχι, φέτος είναι μια καλή ευκαιρία!!! 

 

Και του χρόνου πάλι εκεί θα θέλετε να πάτε!!! :) 

 

(photos via Google) 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you for stopping by. Enjoy your day and night! :)